dragon's well daoyin yoga qigong school haarlem
 

Daoyin Yoga & Qigong

verbinding en balans, rust en ontspanning

Daoyin Yoga is een oorspronkelijk in China ontwikkelde vorm van yoga, die zowel kenmerken van de Indiase yoga als van het Chinese qigong bevat. Het is bedoeld om onze energiebanen te openen, het lichaam gezond en fit te houden en de geest tot rust te brengen.

Al in de eerste eeuwen na Christus brachten Boeddhistische monniken het yoga van India naar China. Het Chinese Yoga of Daoyin, bevat dan ook 'the best of both worlds'. Oefeningen voor het verbeteren van de ademhaling, rek- en strekoefeningen, ontspanning en meditatie. Allemaal gericht op het herstellen van de innerlijke harmonie en balans.

Door het regelmatig beoefenen van Daoyin Yoga word je je bewuster van je lichaam en komt de geest tot rust. Het helpt je lichaam en geest te ontspannen terwijl je je tegelijkertijd fitter en energieker gaat voelen. Het is geen toeval dat mensen die regelmatig (daoyin) yoga beoefenen er altijd jong, strak en slank uitzien. Tijdens de oefeningen verbrand je immers de nodige calorieen en worden ondertussen de spieren gerekt en versterkt.

Yoga is de manier om op een rustige en plezierige manier te bewegen, en je tegelijkertijd lekkerder in je vel te gaan voelen. Wij leren je tijdens de les ook een korte set die je regelmatig (zonder hulpmiddelen) thuis kunt oefenen, om optimaal te profiteren. Meld je aan voor een proefles of informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Daoyin YogaWoensdag20:30 - 21:30Hedastraat 3 Haarlem
Lesrooster...>
Routebeschrijving...>
Lesgeld...>
Meer over daoyin yoga...>
tai chi taijiquan intern kung fu les

daoyin yoga les

qigong les cursus

DAOYIN YOGA

Daoyin Yoga Les
Wat is Daoyin Yoga
De Daoyin theorie
Boeddhistische meditatie
Lesrooster

NIEUWS

di 25 april en wo 26 april is er geen les!

Beluister online het interview met Silvester uitgezonden door de Boeddhistische Omroep.

ARTIKELEN

- Wat is Daoyin Yoga?
- Het Zen van Bodhidharma
- Wat is Tai Chi?
 
Dragon's Well is aangesloten bij de Stichting Taijiquan Nederland (STN) en International Development Center for Southern Tai Chi
Copyright 2010 - 2014, Dragon's Well - Haarlem | Contact: info@dragonswell.nl